Benieuwd naar ons assortiment?

Nieuwsgierig geworden naar ons complete assortiment en wilt u deze komen bekijken in Almelo? U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. U vind ons aan het Twentepoort West 21 in Almelo. Ook is er de mogelijkheid om buiten onze openingstijden om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken, neemt u hiervoor telefonisch of per email contact met ons op.

NEEM CONTACT OP!
Over groothandel Struis

Over groothandel Struis

    Groothandel Struis is opgericht in Almelo in 1954, ooit begonnen als “man van de tijgers” en importeur van de Tippy’s en nu aanbieder van een totaal assortiment.

Ons assortiment

Ons assortiment

    Wij zijn groothandel voor alle soorten speelgoed, wij importeren als groothandel veel rechtstreeks uit het verre oosten. Wij bieden een groot assortiment pluchen knuffels, poppen, meisjes artikelen, auto’s, sleutelhangers, speelgoed op kaart, spelletjes, aanstekers, huishoudelijke & elektrische artikelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen…. neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. U bent van harte welkom in onze showroom in Almelo! Heeft u vragen bel of email ons dan gerust, wij staan u graag te woord.  

nl_NLNL