Over ons

Historie

Groothandel Struis is opgericht in Almelo in 1954, ooit begonnen als “man van de tijgers” en importeur van de Tippy’s  en nu aanbieder van een totaalassortiment.

Wij zijn gespecialiseerd in speelgoed, speelgoed op kaart, poppen, auto’s, pluche, sleutelhangers, elektronische artikelen, huishoudelijke artikelen maar bieden daarnaast nog vele andere artikelen, van spelletjes tot aan maskers.

Door de ervaring die wij op hebben gedaan in al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor al onze relaties.

 

Collectie en importeren

Wij hebben een zeer grote collectie van meer dan 2000 artikelen, te veel om allemaal op deze site te plaatsen. Wel kunt u onze collectie komen bekijken in onze showroom in Almelo! 

Door onze vele jaren ervaring en onze betrouwbare & goede contacten in Europa en in het Verre Oosten zijn wij in staat een groot deel van onze collectie zelf te importeren. Daardoor hebben wij een unieke eigen collectie met een uitzonderlijke goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Wij bezoeken jaarlijks de beurzen en fabrieken in China en zijn altijd op zoek naar nieuwe artikelen en nieuwe trends om onze collectie compleet aan te bieden.

Custom Made

Buiten onze bestaande grote collectie zijn wij sterk in het maken en bedenken van artikelen afgestemd op de wensen van de klant.

Custom Made artikelen zijn bijvoorbeeld relatiegeschenken, variërend van een pluchen knuffelbeer, maar ook een kerstmuts of aansteker met uw logo behoort tot de mogelijkheden. Maar ook de verpakking en uitvoering van artikelen kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Heeft u hier interesse in?

Neem dan contact met ons op!

custom made
nl_NLNL